Over foodmaster De Paddestoel

ons verhaal

Welkom bij Foodmaster De Paddestoel

Het adres voor de lekkerste snacks, burgers en frietjes. Maar ook voor een goede kop koffie ben je bij ons aan het juiste adres.

Foodmaster de Paddestoel is wel een heel opvallende en bekende verschijning in Nijkerkerveen en omstreken door de unieke vorm van een paddenstoel. Hier kom je natuurlijk al meer dan 30 jaar voor de allerlekkerste patat, snacks, burgers en vergeet ook de bekende chicken wings met huisgemaakt marinade niet. Deze chicken wings vind je onder de tv-boutjes op onze menukaart en zijn werkelijk om je vingers bij af te likken.  

Verwen jezelf met Foodmaster!
Trakteer jij jezelf op een welverdiende lunch, weet je even niet wat je wilt eten of ga je voor een van onze lekkere maaltijden? Bij Foodmaster de Paddestoel ben je altijd aan het juiste adres. Wij zijn gemakkelijk te vinden en hier kan jij jouw favoriete Foodmaster maaltijd eenvoudig afhalen. Er is tenslotte veel gratis parkeergelegenheid bij ons direct voor de deur.  

Kwaliteit en dat proef je
Wij werken alleen met de beste A-merken en dit proef je aan onze kwaliteit. We laten graag onze bezoekers genieten van onze perfecte kwaliteit snacks en friet maar we verrassen hen graag met onze huisgemaakte frites special Paddenstoel.  

Sluit je maaltijd af met één van onze sundae specials, een favoriet van vele is de Sundae Special met Boerenjongens.

Kom jij hem snel eens lekker proeven? 

Lees meer

"Kies voor de lunch eens iets anders, wij kunnen het broodje Paddestoel zeker aanbevelen. Dit is een broodje warm vlees met uitjes en champignons. Of ga voor onze lekkere krokante frietjes met je favoriete snack."

Onze kernwaarden

de frituurcultuur zit in ons bloed

Het product moet altijd lekker zijn. Daarom werken we uitsluitend met A-merken. De combineren we met versproducten van topkwaliteit. De verrassende smaakcombinaties maken bij Foodmaster het verschil.
 

Gemak dient de mens, daarom bestel je bij Foodmaster altijd lekker snel. Of je nu bij ons komt bestellen of vooraf online je bestelling plaatst.

Bij Foodmaster proberen we jouw bestelling altijd zo snel mogelijk klaar te maken. Bestel jij al online? Dan kies je gemakkelijk jouw gewenste bezorgtijd.

accordion